catalàcastellano
empresa | contactar
 comentaris a:

coaching@e4coaching.com

 
-
-

 

Coachingimprimir página

Procedeix del terme anglès to coach, entrenar. El propi ús extens del terme anglès fa complicat identificar una paraula en català, el significat de la qual sigui tan rotund; alguns autors han volgut introduir sense massa èxit el terme/concepte de “tutor” per a representar la figura del professional, allunyant-lo així definitivament de “l’assessor” o del “consultor” ja que efectivament aquests desenvolupen activitats d’ajuda i suport amb finalitats i mètodes distints.

Així doncs nosaltres seguim amb la línia original per a descobrir noves activitats i protagonistes.

Hem apostat per la línia de coaching basada en la proximitat professional, és a dir, el nostre COACH és una persona que ha desenvolupat les seves vivències com a empresari, emprenedor o directiu. A la nostra manera d’entendre, aquesta experiència sumada a l’actitud de compartir i aprendre fa que sigui més fàcil la interacció amb el COACHEE.


Estam parlant d’un conjunt de tècniques basades en la conversació, l’intercanvi i el descobriment personal. Es pretén que durant el procés, el COACHEE, el nostre client, descobreixi les seves pròpies solucions, concreti els seus objectius i amb l’ajuda del COACH trobi el camí més eficaç per assolir-los.

Com que la nostra experiència és amb equips empresarials i com a directius, ens especialitzem en:
empresarialdirectiuspersonalequips


Empresarial
-
-
--Mostrar tots els continguts

Directius
-
-
--Mostrar tots els continguts

Personal
-
-
--Mostrar tots els continguts

Equips
-
-
--Mostrar tots els continguts

 

-